Onze opdrachtgevers

Ontdek wat je van Oosterberg kunt verwachten op het vlak van fulfilment, warehousing, transport en andere shopservices: lees wat we doen voor onze opdrachtgevers.

Referentieproject: Nieuwe samenwerking met 50five Group

Nieuwe samenwerking met 50five Group

50five Group specialiseert zich in laadoplossingen voor elektrische voertuigen en klimaatoplossingen voor zowel particulieren als bedrijven. Het ‘groene’ installatietechnische bedrijf past goed bij de duurzame missie van Koninklijke Oosterberg. We zijn dan ook blij om 50five bij Oosterberg te mogen verwelkomen.

Lees meer »
Referentieproject: Geslaagde samenwerking met webshop DrankKoning

Geslaagde samenwerking met webshop DrankKoning

DrankKoning is een unieke webshop met het breedste assortiment drankspellen, -gadgets en bartools van Nederland. De webshop zocht een ervaren partij waar zij op kan rekenen voor de verzending van pakketten. Eigenaar Stan ten Haaft: “Oosterberg is een partner waar je op kunt bouwen. Het bedrijf kreeg niet voor niets het predicaat ‘Koninklijk’. Ik ben erg blij met de samenwerking.”

Lees meer »
Referentieproject: Aerocompact kiest voor de logistieke dienstverlening van Koninklijke Oosterberg

Aerocompact kiest voor de logistieke dienstverlening van Koninklijke Oosterberg

Aerocompact zoekt, in het kader van haar groeistrategie, een regionaal distributiecentrum voor levering binnen Noord- en West-Europa.
Oosterberg DC gaat deze rol op zich nemen. Naast de magazijnfunctie zullen we het transport richting de Benelux, Noord- en West-Duitsland en Denemarken organiseren.

Lees meer »
Referentieproject: Koninklijke Oosterberg wordt logistiek partner Roamler Tech

Koninklijke Oosterberg wordt logistiek partner Roamler Tech

Roamler Tech groeit snel en is daarmee altijd op zoek naar nieuwe technische professionals, maar krijgt vanaf heden ook logistieke hulp van Oosterberg.

Lees meer »
Referentieproject: Samenwerking Oosterberg en Vattenfall: de ideale ketenoplossing

Samenwerking Oosterberg en Vattenfall: de ideale ketenoplossing

Voor Vattenfall combineren we verschillende materiaalstromen in één concept voor e-commerce en logistiek. Zo voorzien we in een groeiende behoefte om producten met verschillende distributiestrategieën te bundelen in een functionele oplossing.

Lees meer »
Referentieproject: Logistiek partnerschap Kenter en Oosterberg

Logistiek partnerschap Kenter en Oosterberg

Kenter heeft een grote stap gezet op het gebied van logistieke flexibiliteit. Dankzij een meerjarig partnerschap met elektrotechnische groothandel Oosterberg B.V. is er een gestroomlijnd logistiek proces ontstaan.

Lees meer »