Whitepaper: Hoe het uitbesteden van fulfilment kan leiden tot meer omzet. 

Orderverzending vanuit je webshop

volgens jouw wensen

 

Bij Oosterberg versturen we duizenden orders per dag. Afhankelijk van de ordergrootte doen we dit met onze eigen transportvloot of via onze samenwerkingspartners: transporteurs die net zo accuraat werken als wij. Van reguliere pakketpost tot en met pallet- en multi-colli-transport: wij regelen het voor je. Jij kiest de verpak- en verzendmodule, eventueel in combinatie met onze andere diensten. Zo stel je zelf jouw ideale dienstenpakket samen. Uiteraard kunnen jouw klanten hun bestelling op elk gewenst moment volgen. Via een gepersonaliseerd track-en-trace-bericht, dat we volledig volgens jouw wensen verzorgen.

 

Afhaalpunten door heel Nederland

Je kunt jouw klanten ook de optie bieden om de bestelling te komen afhalen: zowel pakketjes, pallets als goederen met bijzondere afmetingen. Afhalen kan bij een van onze servicemagazijnen of servicepartners. Er is dus altijd een afhaalpunt in de buurt. Je klanten hoeven niet thuis te zijn om het pakket in ontvangst te nemen en kunnen zelf kiezen wanneer ze het komen halen: dit kan al vanaf 7.00 uur ’s ochtends. Sterker nog: voor 17.30 uur besteld, betekent de volgende ochtend vanaf 7.00 uur afhalen.

Meer weten?

Heb je een vraag en wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier of tijdens kantooruren op telefoonnummer 055 369 5555

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Fulfilment uitbesteden?

Ontdek ons e-fulfilment op maat

Direct contact

Bel 055 369 5555 of stuur een e-mail.