Whitepaper: Hoe het uitbesteden van fulfilment kan leiden tot meer omzet. 

Producten van verschillende fabrikanten

in één levering

Alles wat een klant voor een project nodig heeft, gecombineerd in één levering. Koninklijke Oosterberg zorgt ervoor. Zo maken we het makkelijk voor fabrikanten, leveranciers én klanten.

Voor fabrikanten en leveranciers bieden we als logistiek dienstverlener een slim extra afzetkanaal. Als je de verkoop, verzending en levering van jouw producten wilt vergemakkelijken en kosten besparen, kies je voor onze multi-channel levering. Wij slaan je producten op in ons distributiemagazijn, verzorgen het voorraadbeheer en een plek in onze webshop. Uiteraard kunnen we ook de snelle en accurate verpakking en verzending op ons nemen. Dit doen we tot in de kleinste details, dus met jouw artikelen, jouw logo’s en huisstijlkleuren en volledig naar jouw wens.

 

Ideale supply-chain

Combineren we onze groothandelsfunctie met onze logistieke dienstverlening, dan ontstaan unieke mogelijkheden in de markt. Zo kunnen we jouw meest ideale supply-chain creëren. Benieuwd hoe? Neem vrijblijvend contact met ons op.
Onze multi-channel mogelijkheden
Het combineren van groothandel-inkopen met de distributie van jouw eigen producten. Allemaal in één bestelling en één verpakking.
De combinatie van B2B-distributie met fijnmazig B2C-fulfilment. Allemaal onder één dak en vanuit één voorraad.
De centrale distributie en decentrale opslag voor bijvoorbeeld jouw spare parts.

 

Onze multi-channel mogelijkheden

  • Het combineren van groothandel-inkopen met de distributie van jouw eigen producten. Allemaal in één bestelling en één verpakking.
  • De combinatie van B2B-distributie met fijnmazig B2C-fulfilment. Allemaal onder één dak en vanuit één voorraad.
  • De centrale distributie en decentrale opslag voor bijvoorbeeld jouw spare parts.

Meer weten?

Heb je een vraag en wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier of tijdens kantooruren op telefoonnummer 055 369 5555

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Oosterberg

de dienstverlener voor multi-channel leveringen

Direct contact

Bel 055 369 5555 of stuur een e-mail.