Whitepaper: Hoe het uitbesteden van fulfilment kan leiden tot meer omzet. 

Warehousing uitbesteden? Dat loont!

Ontdek ons veelzijdige pakket aan services, diensten en mogelijkheden

vinkje_groen

Tijdbesparing

vinkje_groen

Geen zorgen over opslag

vinkje_groen

Ruime verzendtijden

vinkje_groen

Lage verzendkosten

vinkje_groen

De juiste software

Bij veel bedrijven valt of staat het zakelijk succes met de logistiek. Zeker bij e-commerce, detailhandel, groothandel, transporteurs, importeurs en exporteurs. Maar die logistiek kan ook flinke zorgen opleveren. Want hoeveel hou je nou precies op voorraad, hoe zorg je dat producten snel bij je klanten komen, hoe schakel je snel bij als de vraag onverwacht hoog is, wat doe je als de vraag juist inzakt en hoe kom je überhaupt aan magazijnruimte? Het uitbesteden van de warehousing is de oplossing. Daarmee heb je zelf nergens omkijken naar, verleg je het risico en kun jij je volledig concentreren op je eigen corebusiness.

Warehousing bij Oosterberg

Koninklijke Oosterberg is de partner in warehousing. Wij zijn niet alleen elektrotechnische groothandel, maar ook specialist in warehousing. Met vele jaren ervaring in het opslaan en op tijd en professioneel vervoeren van goederen en producten. Overdag en ’s nachts, groot, klein of zelfs in afwijkende formaten. En van die kennis en ervaring profiteer jij.

Ontdek onze logistieke diensten

robot_picking

ROBOTPICKING

Orderverwerking met robotpicking: het orderpickingsysteem van Oosterberg.

robot_picking

VERPAKKEN

Shopservices van Oosterberg: snel en duurzaam op maat verpakken.

robot_picking

OPSLAG

Opslagruimte in heel Nederland: Goederenopslag bij 21 locaties van Oosterberg.

robot_picking

VOORRAADBEHEER

Voorraadbeheer van Oosterberg: Nooit meer overtollige voorraad.

robot_picking

TRANSPORT

Transport van Oosterberg: bestellingen uit jouw webwinkel snel vervoerd.

robot_picking

MULTI CHANNEL LEVERINGEN

Het voordeel van de multi-channel leveringen van Oosterberg

In enkele stappen jouw behoefte in kaart

Jouw voordelen:

Je warehousing uitbesteden aan Oosterberg biedt volop voordelen. Financieel, procesmatig, maar vooral ook op het gebied van rust in je hoofd en in de organisatie.

1 Rust
Wanneer je je logistiek uitbesteedt, weet je zeker dat alles goed geregeld is en hoef je nergens meer naar om te kijken. Jij kunt gewoon doen waar je waar je goed in bent. Wel zo effectief.
2 Flexibiliteit
Je kunt waar nodig eenvoudig op- en afschalen, zonder dat je zelf direct je magazijn helemaal moet verbouwen, extra ruimte moet zoeken of extra mensen moet aannemen of wegsturen.
3 Ruimte
Je hoeft geen eigen magazijn in te richten, dus je houdt ruimte over. Of als je alleen een kantoor hebt, hoef je geen externe magazijnruimte te gaan zoeken. Makkelijk toch?
4 Kwaliteit
Je kunt er van op aan dat jouw uitbestede warehousing op een professionele manier gebeurt. Wij weten precies wat werkt en wat niet werkt, alle processen zijn optimaal ingericht om jouw eindklanten goed te kunnen bedienen.

Over Koninklijke Oosterberg

Je kent ons misschien als de vriendelijkste groothandel van Nederland. Koninklijke Oosterberg is al ruim 127 jaar succesvol en we groeien nog steeds. Inmiddels staat de teller van ons familiebedrijf op ruim 350 medewerkers, hebben we een hypermodern distributiecentrum in Apeldoorn en 20 vestigingen verspreid over heel Nederland. En we stellen onze kennis en ervaring graag in dienst van anderen. Zo ontzorgen we je optimaal met onze logistieke totaaloplossingen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

sfeerbeeld_1
sfeerbeeld_2
sfeerbeeld_3

“Jouw producten in handen van mensen met technische kennis en ervaring. Is dat geen prettig idee?”

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Heb je een vraag en wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier of tijdens kantooruren op telefoonnummer 085 019 2560.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veelgestelde vragen

Wat is warehousing?

Warehousing is het opslaan van goederen in een magazijn. Met het uitbesteden van de warehousing maak je dus gebruik van een extern magazijn.

Waarom warehousing uitbesteden?

Het moment dat je de logistiek voor jouw bedrijf gaat uitbesteden, is een belangrijk moment. Je geeft zaken uit handen, je investeert in professionaliteit. Een beslissing dus die goed doordacht moet zijn. Toch is de keuze, als je eenmaal een bepaalde grootte hebt bereikt, niet heel moeilijk. Het uitbesteden van logistiek brengt namelijk veel voordelen met zich mee. Financieel, procesmatig, maar vooral ook op het gebied van rust in je hoofd en in de organisatie. Meer weten over alle voordelen? Lees het in deze blog.

Waarom warehousing via Oosterberg?

Koninklijke Oosterberg heeft vele jaren ervaring in logistieke diensten. Wij bieden hoge kwaliteit en voeren een breed service-aanbod. We hebben een hypermodern distributiecentrum in Apeldoorn en 20 afhaalbalies verdeeld over heel Nederland. Wij bieden logistieke totaaloplossingen, 24 uur per dag, zeven dagen per week.

Wat is het verschil tussen warehousing en fulfilment?

Warehousing is opslagruimte in een magazijn, fulfilment gaat om het hele proces van binnekomende order tot aflevering bij de eindklant.

Waar zijn jullie gevestigd?

We hebben een hypermodern distributiecentrum in Apeldoorn en 20 afhaalbalies verdeeld over heel Nederland.

Wat als mijn productaanbod verandert?

Je kunt waar nodig eenvoudig op- en afschalen, zonder dat je zelf direct je magazijn helemaal moet verbouwen, extra ruimte moet zoeken of extra mensen moet aannemen of wegsturen.

Wie is er verantwoordelijk voor als er iets mis gaat bij de warehousing?

Pakketje niet aangekomen, stuk of verkeerd geleverd? Niet jouw probleem! Als je logistiek hebt uitbesteed, verleg je het operationele en financiële risico naar de logistiek dienstverlener.

Is warehousing uitbesteden duur?

Nee, de kans is groot dat jouw logistiek dienstverlener het goedkoper kan dan dat jij zelf zou kunnen. Het magazijn, de processen, het personeel, alles is al in huis en kan efficiënt verdeeld worden over de verschillende klanten. Je betaalt een vast bedrag voor je logistieke processen en weet precies waar je aan toe bent.