Whitepaper: Hoe het uitbesteden van fulfilment kan leiden tot meer omzet. 

Elektrotechnische groothandel

en het distributiekanaal voor de branche

 

Koninklijke Oosterberg is al jaren ‘de vriendelijkste elektrotechnische groothandel van Nederland’. We hebben onze sporen verdiend als het gaat om goede logistiek en distributie. Alle soorten leveringen zijn mogelijk en dankzij ons eigen duurzame wagenpark en eigen chauffeurs zijn we zeer flexibel. We leveren kleingoed, maar ook gevulde containers op locatie in heel Nederland. Bovendien hebben we 20 vestigingen door het hele land – waardoor elke installateur zijn bestelling dichtbij kan afhalen – en bieden we 24/7 calamiteitenservice. Heeft een installateur buiten onze openingstijden met spoed materiaal nodig, dan stellen we alles in het werk om dit zo snel mogelijk te leveren. Dit maakt ons het ideale distributiekanaal voor de installatiebranche. We hebben kennis van de markt, jarenlange ervaring en kennen het klappen van de zweep als het gaat om verkopen én verzenden.

Fabrikanten en leveranciers van elektrotechnische materialen zijn we graag van dienst met een praktisch distributiekanaal. Met opslag, verkoop, consignatie, voorraadbeheer en leveringen bij eindklanten, zowel installateurs als consumenten.

 

Meer weten?

Heb je een vraag en wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier of tijdens kantooruren op telefoonnummer 055 369 5555.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Oosterberg

de dienstverlener voor multi-channel leveringen

Direct contact

Bel 055 369 5555 of stuur een e-mail.