Whitepaper: Hoe het uitbesteden van fulfilment kan leiden tot meer omzet. 

Orderverwerking bij Oosterberg

Slim, snel en duurzaam op maat verpakken

Het verpakken – van ruim 4.000 orders per dag – gaat bij Oosterberg volautomatisch. Onze innovatieve kartonsnijmachine meet de orderinhoud op, snijdt het karton op maat en verpakt meteen. Inclusief deksel en eventueel voorzien van een handige openingsstrip. Met minder loze lucht en dus meer ruimte in de vrachtwagen, geen opvulmateriaal, lagere vervoerskosten, een lagere CO2-uitstoot en een kleinere kans op beschadigingen onderweg. Grootgoed verpakken we op pallets en andere transportdragers. Je kunt kiezen voor alleen deze module, maar die ook combineren met onze andere diensten.

Uiteraard kunnen we de verpakkingen, verzendlabels, pakbonnen, facturen en track-and-trace-berichten voorzien van jouw logo en huisstijlkleuren. Ook het toevoegen van samples en flyers is geen enkel probleem. Zeg maar hoe je het hebben wilt!

Meer weten?

Heb je een vraag en wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier of tijdens kantooruren op telefoonnummer 055 369 5555

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Fulfilment uitbesteden?

Ontdek ons e-fulfilment op maat

Direct contact

Bel 055 369 5555 of stuur een e-mail.