Whitepaper: Hoe het uitbesteden van fulfilment kan leiden tot meer omzet. 

Aanvullende shopservices en webshoplogistiek

Professionele service voor je webwinkel

Een deel van je webshoplogistiek, opslag of andere shopservices uitbesteden? Oosterberg helpt je met slimme e-commerce. Diverse servicemodules waarbij jouw wensen centraal staan en die je naar eigen wens kunt samenvoegen. Zo bieden we een totaaloplossing op maat. Naast e-fulfilment kun je bij ons terecht voor:

 

 • Voorraadbeheer
  Het beheren van het juiste voorraadniveau is een vak. Je wilt geen ‘Nee’ verkopen, maar ook geen overtollige voorraad. Wij beheren voor ruim 200.000 artikelen de minimale en maximale aantallen voor jou.
 • Inkoopmanagement
  Ook het inkoopmanagement van jouw verkoopplatformen is bij ons in goede handen. We beschikken over een uitgebreid netwerk van honderden leveranciers en onze inkoopafdeling creëert de beste oplossingen voor jou.
 • Servicemagazijnen
  We hebben een landelijk netwerk van praktische servicemagazijnen: van onszelf én van onze samenwerkingspartners. Hier kun je pakketjes, bestellingen van afwijkende formaten én pallets laten bezorgen, opslaan, laten afhalen én retourneren. Belangrijk voordeel; de servicemagazijnen zijn ’s ochtends al om 7.00 uur geopend.
 • Opslag bij jou in de buurt
  Je kunt producten opslaan in ons centrale opslagmagazijn/distributiecentrum in Apeldoorn, maar ook in een van onze servicemagazijnen, verdeeld over het land.
 • Spoedservice
  Bij al onze servicemagazijnen kun je producten (laten) afhalen, maar ook gebruikmaken van de 1 uur spoedservice: na je telefoontje leveren we jouw product binnen één uur af op de benodigde locatie.

Meer weten?

Heb je een vraag en wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier of tijdens kantooruren op telefoonnummer 055 369 5555

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Fulfilment uitbesteden?

Ontdek ons e-fulfilment op maat

Direct contact

Bel 055 369 5555 of stuur een e-mail.