Whitepaper: Hoe het uitbesteden van fulfilment kan leiden tot meer omzet. 

Geautomatiseerde orderverwerking

met late cut-offtijden

Dankzij de geautomatiseerde orderpicking van Oosterberg wordt al het kleingoed snel en efficiënt uit het magazijn gehaald, slim verpakt en verzonden. Met als belangrijkste voordelen: snelle orderverwerking, snelle levertijden (levering de volgende dag) en late cut-offtijden voor jouw klanten. Je kunt kiezen voor alleen deze module, maar die ook combineren met onze andere diensten. Jij bepaalt.

 

Orderpicking met een slimme robot

Next day delivery kunnen garanderen? Geen probleem. Dankzij ons goods-to-person-systeem kunnen we orders tot laat verwerken, voor levering de volgende dag. Een slimme robot brengt de bakken met de juiste producten automatisch naar onze medewerkers toe.
Dankzij een intelligent voorraadbeheersysteem is misgrijpen er niet meer bij. Ook de verzendcontrole is goed geregeld: door de artikelen te wegen, controleert het systeem automatisch of de bestelling klopt.

Meer weten?

Heb je een vraag en wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier of tijdens kantooruren op telefoonnummer 055 369 5555.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Fulfilment uitbesteden?

Ontdek ons e-fulfilment op maat

Direct contact

Bel 055 369 5555 of stuur een e-mail.