Whitepaper: Hoe het uitbesteden van fulfilment kan leiden tot meer omzet. 

Nieuwe samenwerking met MKB Brandstof

MKB Brandstof staat al jaren bekend om haar autopassen voor tanken en inmiddels ook laden voor het midden- en kleinbedrijf. Hiernaast gaat de organisatie zich nu richten op de installatie van laadpalen. We zijn trots om te kunnen melden dat MKB Brandstof hiervoor een partnerschap is aangegaan met Oosterberg Logistiek.

Als logistiek dienstverlener en installatietechnische groothandel is Koninklijke Oosterberg bekend met de processen met betrekking tot de logistieke verwerking van installatieproducten zoals laadpalen. Zo verwerken we vergelijkbare orders voor 50Five en Blue Current. Ook in het geval van MKB Brandstof gaat het om laadpalen in eigendom van de klant.

Logistiek adviseur Edwin Clijsen: “Alle processen die bij de verwerking van de laadpalen komen kijken, passen in de bestaande Oosterberg-werkwijze. We vinden het heel mooi om naast de klanten van onze groothandel ook derden zoals MKB Brandstof te kunnen bedienen met onze mensen en middelen.”

De orders van MKB Brandstof zullen op verschillende wijzen worden geleverd aan de installateur; deels via PostNL, deels via onze afhaalpunten en deels door Oosterberg zelf. We verwachten in december de eerste materialen voor MKB Brandstof te ontvangen en te versturen.