Whitepaper: Hoe het uitbesteden van fulfilment kan leiden tot meer omzet. 

Disclaimer

 

Koninklijke Oosterberg B.V. (Kamer van Koophandel: 08142313), hierna te noemen Oosterberg, verleent u hierbij toegang tot oosterberg.nl (“de website”) en nodigt u uit het aangebodene af te nemen. Koninklijke Oosterberg B.V. behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover aan u mededeling te hoeven doen. Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Informatie:Oosterberg is dagelijks met de grootst mogelijke zorg bezig om de informatie op de website actueel te houden en aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht kan het voorkomen dat de informatie niet juist of onvolledig is. Oosterberg is niet aansprakelijk voor eventuele schade die voortvloeit uit niet juiste of onvolledige informatie op deze webpagina.
Nieuwsberichten:Oosterberg houdt u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen de markt. De nieuwsberichten op deze site zijn zorgvuldig samengesteld en bedoeld u te informeren over nieuwe producten of ontwikkelingen. Echter kan het voorkomen dat producten genoemd in de berichtgeving nog niet bij Oosterberg verkrijgbaar zijn. Derhalve kunnen aan deze berichten geen rechten worden ontleend.
Gebruik:Oosterberg is niet aansprakelijk te stellen voor schade of eventuele schade die voortkomt uit het gebruik van de webpagina of het niet kunnen gebruiken van de webpagina.
Auteursrecht:Een bezoeker mag geen auteursrechtelijk beschermde zaken (zoals foto’s, teksten en andere bestanden) en/of informatie openbaar maken of vermenigvuldigen zonder dat hier aan voorafgaand schriftelijke toestemming is gevraagd bij Oosterberg.
Bestanden:Voor eventuele gevolgen van het niet functioneren van bestanden van derden kan Oosterberg niet aansprakelijk worden gesteld. Tevens kan Oosterberg niet aansprakelijk worden gesteld voor foutieve informatie welke voortvloeit uit deze bestanden.
Hyperlinks:De website bevat hyperlinks naar andere websites van leveranciers of partners. Oosterberg is op geen enkele manier verantwoordelijk voor de inhoud van de daar aangeboden informatie.
Prijzen:Aanbiedingen en prijzen zijn geldig tot en met de aangegeven datum, tijdsduur, zolang de voorraad strekt en niet in combinatie met andere aanbiedingen en acties, tenzij anders is aangegeven. Prijs-, model- of technische wijzigingen en tekstuele fouten voorbehouden. Oosterberg is gerechtigd bestellingen van producten en/of diensten tegen verkeerd weergegeven prijzen en/of voorwaarden niet te accepteren. Op basis van deze fouten komt geen overeenkomst tot stand. Prijzen en aanbiedingen zijn ten allen tijde op basis van beschikbaarheid.