Whitepaper: Hoe het uitbesteden van fulfilment kan leiden tot meer omzet. 

Hoe het uitbesteden van fulfilment kan leiden tot een hogere omzet

Download onze gratis whitepaper

Als je denkt aan het uitbesteden van fulfilment, denk je waarschijnlijk als eerst aan de kosten die dit met zich meebrengt. Maar wat als wij je vertellen dat het uitbesteden van fulfilment kan leiden tot een hogere omzet? En dan hebben we het nog niet gehad over de voordelen die de klant ervan ondervindt. Jouw klant.

A4 Paper PSD MockUp_2
oosterberg-foto02_w1700_h936_1

Inhoud van deze whitepaper

Met deze whitepaper willen we je een zo goed mogelijk beeld geven van wat fulfilment voor jouw organisatie kan betekenen. We vertellen je hoe dit in zijn werk gaat, wat de voordelen voor jou zijn en wat het financieel kan betekenen. 

blurb_icon

Checklist: Jouw behoefte in kaart (nu en in de toekomst)

blurb_icon

Een doolhof aan dienstverleners: zó selecteer je de beste dienstverlener voor jou

blurb_icon

Jouw groeimogelijkheden door het uitbesteden van je logistiek

blurb_icon

De relatie tussen automatisering en goede klantreviews

Edwin_Clijssen

Vragen? Maak kennis met Edwin Clijsen

Heb je vragen over onze logistieke dienstverleing? Edwin staat voor je klaar! Edwin is sinds 2016  Logistiek Adviseur bij Oosterberg. Hij weet dus alle ins en outs over logistiek, fulfilment, magazijnopslag en klanttevredenheid.

Edwin is te bereiken op de volgende manieren:

 

Edwin_Clijssen

Over Koninklijke Oosterberg

Je kent ons misschien als de vriendelijkste groothandel van Nederland. Koninklijke Oosterberg is al ruim 127 jaar succesvol en we groeien nog steeds. Inmiddels staat de teller van ons familiebedrijf op ruim 350 medewerkers, hebben we een hypermodern distributiecentrum in Apeldoorn en 20 vestigingen verspreid over heel Nederland. En we stellen onze kennis en ervaring graag in dienst van anderen. Zo ontzorgen we je optimaal met onze logistieke totaaloplossingen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

sfeerbeeld_1
sfeerbeeld_2
sfeerbeeld_3