Whitepaper: Hoe het uitbesteden van fulfilment kan leiden tot meer omzet. 

Logistiek webshop uitbesteden?
Doe de scan

Ontvang binnen 30 minuten een gepersonaliseerd rapport met alle mogelijkheden op een rij.

Jouw webshop logistiek in vertrouwde handen

Wanneer jouw webshop als een speer gaat, ontstaan er nieuwe uitdagingen. De toenemende bestellingen kunnen een uitdaging worden voor jouw logistieke beheer. Klanten verwachten snelheid, soms zelfs levering de volgende dag. Hierin schuilt een potentieel knelpunt, want dit kan enorm veel van jouw tijd in beslag nemen. Gelukkig zijn wij er: jouw partner in het uitbesteden van webshop logistiek.

 

Het beheren van een effectieve supply chain is in deze tijd complexer dan ooit, maar het belang ervan is onmiskenbaar

4 redenen waarom jij de logistiek van jouw webshop wilt uitbesteden

Nu en in de toekomst!

1 Focus

Door jouw logistieke zorgen aan ons over te laten, kun je je volledig concentreren op wat jij het beste doet. Of het nu gaat om sales, marketing of strategie – wij zorgen dat je de focus behoudt.

2 Specialisme

Logistiek is meer dan vervoer alleen. Het is een specialisme, met nuances in regelgeving en voorbereiding. We kennen de fijne kneepjes van het vak en zorgen dat alles volgens de regels verloopt.

3 Kostenbesparing

Hoewel het uitbesteden van logistiek een investering is, levert het op de lange termijn vaak besparingen op. Door onze samenwerkingen en schaalvoordeel kunnen we kostenbesparend werken.

4 Efficiëntie

Onze ervaring en expertise stellen ons in staat om jouw logistieke proces zo te stroomlijnen dat het optimaal functioneert. Alles van opslag tot levering wordt naadloos op elkaar afgestemd.

Foto-1

Fulfilment door Oosterberg: Gemakkelijk en efficiënt

Het succes van je webshop hangt niet alleen af van je productaanbod of marketing, maar ook van hoe snel en efficiënt je kunt leveren aan je klanten. Dat is waar Oosterberg om de hoek komt kijken. Wij nemen de volledige fulfilment – of e-fulfilment – van je webshop voor onze rekening, zodat jij je kunt focussen op de groei van je onderneming.

vinkje_groenRobotpicking: Ons geavanceerde orderpickingsysteem zorgt voor een snelle en foutloze verwerking van je orders.

vinkje_groenWebshop koppelingen: Dankzij onze slimme IT-oplossingen kunnen we jouw webshop naadloos koppelen aan ons logistieke systeem.

vinkje_groenVerpakken: We pakken je producten snel en duurzaam in, geheel op maat.

vinkje_groenRetourlogistiek: Met onze retour-dienstverlening wordt elke retourzending vlot en professioneel afgehandeld.

vinkje_groenKlantenservice: Onze klantenservice staat klaar om alle vragen en problemen van je klanten op te lossen.

vinkje_groenAanvullende diensten: Van opslag tot levering, wij hebben alle logistieke diensten in huis om je webshop te ondersteunen.

Wist jij dat? 

afhaalbalies

Je bij de verschillende vestigingen van Oosterberg al vanaf 07:00 uur ‘s ochtends producten kan afhalen zodat er geen kostbare tijd meer verloren gaat?

Gaan jouw klanten vroeg op pad? Wij hebben een landelijk netwerk met twintig servicemagazijnen waar je jouw pakketjes, bestellingen van afwijkende formaten en pallets kunt laten opslaan en bezorgen. Zo kunnen jouw klanten deze al vanaf 7 uur afhalen en retourneren. Een inefficiënt logistiek proces wordt zo een stuk efficiënter.

transport

Wij een eigen transportnetwerk hebben, waarmee we ons richten op verschillende maatvoeringen.

Oosterberg beschikt over een eigen transportnetwerk, waarmee we ons richten op verschillende maatvoeringen – van één enkele pallet tot lengtegoed. Daarnaast werken we met een partner voor grotere zendingen. Hierdoor kun je met al deze behoeften bij ons terecht.

robot-picking

Je door inzet van ons intelligente robot picksysteem de kans op slechte reviews flink verkleint.

Niks is zo erg als een slechte review. Dankzij ons geautomatiseerde orderpicking-systeem met een slimme robot, wordt kleingoed snel en efficiënt uit het magazijn gehaald, slim verpakt en verzorgd. Dit zorgt voor een snelle orderverwerking, snelle levertijden (levering de volgende dag) en late cut-offtijden voor jouw klanten. Dit verkleint de kans op fouten en dus op slechte reviews.

Icoon-Webshop-koppelingen

We diverse plug-in-mogelijkheden beschikbaar hebben voor het koppelen van jouw webshop.

Voor de platforms Lightspeed, Bol.com, WooCommerce en Shopify ontwikkelden wij een plug-in waarmee je direct, zonder verdere ontwikkelkosten, aan de slag kunt. We ondersteunen ook de platforms Shopify en Magento.

magento_logo
bolcom_logo
shopify-logo
lightspeed-logo
woocommerce-logo

Doe de BehoefteCheck

vinkje_groen

Tijdbesparing

vinkje_groen

Geen zorgen over opslag

vinkje_groen

Ruime verzendtijden

vinkje_groen

Lage verzendkosten

vinkje_groen

De juiste software

Edwin-1

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Heb je een vraag en wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier of tijdens kantooruren op telefoonnummer 055 369 5555.