Whitepaper: Hoe het uitbesteden van fulfilment kan leiden tot meer omzet. 

Webshop fulfilment uitbesteden?

vinkje_groen

Tijdbesparing

vinkje_groen

Geen zorgen over opslag

vinkje_groen

Ruime verzendtijden

vinkje_groen

Lage verzendkosten

vinkje_groen

De juiste software

Webshop fulfilment van A tot Z

Webshop fulfilment is meer dan alleen het verzenden van pakketten; het gaat om het waarborgen van een vlotte en betrouwbare klantervaring vanaf het moment van bestellen tot de levering aan huis. Oosterberg staat voorop in het aanbieden van superieure webshop fulfilmentdiensten, zodat jij je kunt richten op wat je het beste doet: het groeien van je online bedrijf.

Efficiënte webshop fulfilment is de ruggengraat van e-commerce. Bij Oosterberg zorgen we niet alleen voor de logistiek, maar ook voor de ultieme klantbeleving. Een tevreden klant begint bij een vlekkeloze levering.”

Edwin_Clijssen

Edwin Clijssen

Logistiek Adviseur bij Oosterberg

Wat is webshop fulfilment?

Webshop fulfilment is een cruciaal aspect van elk bedrijf dat producten verkoopt. Het omvat het volledige proces vanaf het moment dat een klant een bestelling plaatst tot het moment dat het product bij hen wordt afgeleverd. Het omvat taken zoals het ontvangen en verwerken van bestellingen, het picken en verpakken van producten, en tenslotte het verzenden ervan naar de klant. Voor een soepel logistiek proces is het van belang dat het webshop fulfilment proces goed is ingeregeld. Met een goed en efficiënt proces minimaliseer je de kans op fouten en zal de klanttevredenheid toenemen.

Webshop fulfilment bij Oosterberg

Oosterberg ondersteunt je in het optimaliseren van je webshop fulfilment proces. Of je nu het volledige proces of slechts een deel ervan wilt uitbesteden, wij staan voor je klaar. Met onze expertise, ervaring en geavanceerde systemen verwerken we jouw orders op de meest efficiënte en zorgvuldige manier. Benieuwd hoe ons order fulfilment proces in zijn werk gaat?

vinkje_groen

Zodra een klant een bestelling plaatst, wordt er een order in ons systeem aangemaakt

vinkje_groen

Onze orderpickers picken de bestelde producten uit de voorraad

vinkje_groen

De voorraad wordt digitaal bijgewerkt

vinkje_groen

De producten worden zorgvuldig verpakt. De order moet immers onbeschadigd aankomen

vinkje_groen

De verzendlabels worden op de order geplakt

vinkje_groen

De order wordt overgedragen aan de desgewenste verzenddienst

vinkje_groen

Het pakket wordt bezorgd

Al bovenstaande stappen van order fulfilment worden in ons digitale systeem verwerkt, zodat er nergens fouten kunnen ontstaan. Ook de klant wordt op de hoogte gehouden van de voortgang om optimale klanttevredenheid te bereiken.

Efficiënte orderpicking

Het juiste product, op het juiste moment, op de juiste plaats krijgen: dat is ons gezamenlijk doel van webshop fulfilment. Bij Oosterberg hebben we een geoptimaliseerd orderpicking proces dat ervoor zorgt dat de juiste producten snel en accuraat worden verzameld. Hierdoor kunnen we de doorlooptijd verkorten en ervoor zorgen dat jouw klanten tevreden zijn met snelle en nauwkeurige leveringen.

Snelle en betrouwbare verzending

Tijd is binnen webshop fulfilment van essentieel belang is. Wij werken samen met gerenommeerde verzendpartners om jouw producten snel en betrouwbaar bij jouw klanten te bezorgen. Uiteraard gaan we graag met jou in gesprek om te kijken welke verzendoptie jou het beste past.

A4 Paper PSD MockUp_2
logistic-54-1

Voordelen van webshop fulfilment bij Oosterberg

Het uitbesteden van jouw webshop fulfilment aan Oosterberg brengt verschillende voordelen met zich mee:

vinkje_groen

Focus op kernactiviteiten:
Door jouw webshop fulfilment aan ons uit te besteden, kun je je concentreren op jouw kernactiviteiten

vinkje_groen

Kostenbesparing:
Efficiënt webshop fulfilment kan kostenbesparend zijn op het gebied van personeel, opslagruimte en verzendkosten.

vinkje_groen

Professionele expertise:
Ons team beschikt over de nodige expertise en ervaring om jouw fulfilment proces soepel te laten verlopen.

vinkje_groen
Klanttevredenheid:
Snelle en nauwkeurige leveringen zorgen voor tevreden klanten. Het voordeel daarvan hoeven we je vast niet uit te leggen.

Meer weten?

Wil je meer weten over onze dienstverlening en de mogelijkheden voor het uitbesteden van jouw webshop fulfilment? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor je klaar en denken graag met je mee!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.