Whitepaper: Hoe het uitbesteden van fulfilment kan leiden tot meer omzet. 

Value added logistics: méér dan logistiek alleen

Ben je op zoek naar manieren om je logistieke processen niet alleen te optimaliseren maar ook om echt waarde toe te voegen aan je producten en diensten? Bij Oosterberg gaan we verder dan standaard logistieke diensten door middel van onze value added logistics, waarbij we actief meedenken en oplossingen op maat bieden die in jouw belang zijn.

Wat betekent value added logistics?

Value added logistics (VAL) betekent het toevoegen van extra waarde aan producten gedurende het logistieke proces. Dit gaat verder dan het standaard verzamelen, verpakken en verzenden van producten. Het omvat diensten zoals assemblage, etikettering, kwaliteitscontroles, productmodificaties en gespecialiseerde verpakkingen, allemaal ontworpen om je producten marktklaar te maken en te optimaliseren voor levering aan klanten. Ook maatwerk is vaak een vorm van value added logistics. We kijken dan ook graag met je mee naar jouw specifieke behoeften.

logistic-54-1

Hoe werkt value added logistics bij Oosterberg?

Naast het reguliere gestroomlijnde logistieke proces, mag je bij ons rekenen op diverse rekenen op diverse vormen van value added logistics:

vinkje_groen
Assemblage en installatie: we bieden pre-assemblage diensten aan die je producten klaar maken voor gebruik bij aankomst.
vinkje_groen

Aangepaste verpakkingen: jouw producten worden verpakt volgens specifieke eisen, of het nu gaat om extra bescherming of merk-specifieke verpakking.

vinkje_groen

Kwaliteitscontroles: elk product ondergaat strikte kwaliteitscontroles voordat het jouw klant bereikt.

vinkje_groen

Productaanpassingen: we passen producten aan naar de specifieke behoeften van jouw markt of klanten.

vinkje_groen

Maatwerk: we denken graag met je mee over jouw bedrijfsspecifieke situatie.

Groei door value added logistics

Door extra diensten aan te bieden die directe waarde toevoegen aan je producten, kun je je onderscheiden in de markt, de klanttevredenheid verhogen, en vaak een hogere verkoopprijs rechtvaardigen.

Persoonlijke samenwerking

Bij Oosterberg ben je geen nummer. Wij begrijpen dat elke onderneming uniek is en vereist een specifieke aanpak. We werken nauw met je samen om een snelle en efficiënte implementatie van value added services te garanderen, vaak binnen de bestaande logistieke tijdslijnen.

Waarom kiezen voor Oosterberg’s Value Added Logistics?

vinkje_groen
Klantgerichte oplossingen: we luisteren naar jouw specifieke behoeften en passen onze diensten aan om de beste oplossingen te bieden.
vinkje_groen

Hoogwaardige uitvoering: met jarenlange ervaring garanderen we de hoogste kwaliteitsstandaarden in elke stap van het proces.

vinkje_groen

Innovatie in logistiek: we blijven voorop lopen in logistieke processen door te innoveren met technologieën en strategieën die echt waarde toevoegen aan jouw producten.

Foto-1

Wil je meer weten?

Wil je weten hoe je de waarde van je producten kunt verhogen met onze value added logistics? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij staan voor je klaar en denken graag met je mee!

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.