Whitepaper: Hoe het uitbesteden van fulfilment kan leiden tot meer omzet. 

Nachtdistributie

 

Alle materialen geleverd voordat de werkdag begint!

Nachtdistributie: voor 19 uur besteld, voor 7 uur in huis

’s Morgens komen je mensen op kantoor om een kopje koffie te drinken, de planning door te nemen en alles voor te bereiden voordat ze naar de klant gaan. Dan wil je dat ze ook op dat moment alle nodige materialen beschikbaar hebben. Zelfs als je die de avond ervoor pas hebt besteld. Bij Oosterberg hoef je je planning niet aan te passen aan je bestelmoment. Want het mooie is: voor 19 uur besteld, is voor 7 uur in huis. Jouw mensen kunnen dus ’s morgens gewoon naar kantoor komen om materiaal op te pikken en toch op tijd aan de klus beginnen.

 

Hierom kies je voor nachtdistributie van Oosterberg

1 Voor 19 uur besteld, voor 7 uur in huis
2 Levering op locatie of bij een afhaalpunt
3 30 afhaalpunten nabij snelwegen
4 Afhaalpunt ook beschikbaar voor retouren
Foto-1

Onze afhaalbalies

Komen je mensen niet eerst naar kantoor en halen ze hun materialen liever zelf op? Ook geen probleem. Bij onze 30 afhaalbalies kunnen jouw mensen vanaf zeven uur ’s morgens hun producten komen ophalen. Dankzij onze nachtdistributie geldt dat ook als de materialen pas de dag ervoor, voor 19 uur, zijn besteld. De afhaalbalies zijn verdeeld over heel Nederland en liggen altijd gunstig ten opzichte van de snelweg. Zo is er altijd wel een afhaalpunt op de route. Omdat onze afhaalbalies ook dienstdoen als servicemagazijnen, kun je hier ook terecht om producten op te slaan en te retourneren. Bovendien is consignatie mogelijk.

Wist jij dat? 

afhaalbalies

Je bij de verschillende vestigingen van Oosterberg al vanaf 07:00 uur ‘s ochtends producten kan afhalen zodat er geen kostbare tijd meer verloren gaat?

Gaan jouw klanten vroeg op pad? Wij hebben een landelijk netwerk met twintig servicemagazijnen waar je jouw pakketjes, bestellingen van afwijkende formaten en pallets kunt laten opslaan en bezorgen. Zo kunnen jouw klanten deze al vanaf 7 uur afhalen en retourneren. Een inefficiënt logistiek proces wordt zo een stuk efficiënter.

transport

Wij een eigen transportnetwerk hebben, waarmee we ons richten op verschillende maatvoeringen.

Oosterberg beschikt over een eigen transportnetwerk, waarmee we ons richten op verschillende maatvoeringen – van één enkele pallet tot lengtegoed. Daarnaast werken we met een partner voor grotere zendingen. Hierdoor kun je met al deze behoeften bij ons terecht.

robot-picking

Je door inzet van ons intelligente robot picksysteem de kans op slechte reviews flink verkleint.

Niks is zo erg als een slechte review. Dankzij ons geautomatiseerde orderpicking-systeem met een slimme robot, wordt kleingoed snel en efficiënt uit het magazijn gehaald, slim verpakt en verzorgd. Dit zorgt voor een snelle orderverwerking, snelle levertijden (levering de volgende dag) en late cut-offtijden voor jouw klanten. Dit verkleint de kans op fouten en dus op slechte reviews.

Icoon-Webshop-koppelingen

We diverse plug-in-mogelijkheden beschikbaar hebben voor het koppelen van jouw webshop.

Voor de platforms Lightspeed, Bol.com, WooCommerce en Shopify ontwikkelden wij een plug-in waarmee je direct, zonder verdere ontwikkelkosten, aan de slag kunt. We ondersteunen ook de platforms Shopify en Magento.

magento_logo
bolcom_logo
shopify-logo
lightspeed-logo
woocommerce-logo

Doe de BehoefteCheck

vinkje_groen

Tijdbesparing

vinkje_groen

Geen zorgen over opslag

vinkje_groen

Ruime verzendtijden

vinkje_groen

Lage verzendkosten

vinkje_groen

De juiste software

Edwin-1

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Heb je een vraag en wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier of tijdens kantooruren op telefoonnummer 0553695555.