Whitepaper: Hoe het uitbesteden van fulfilment kan leiden tot meer omzet. 

Op zoek naar een logistieke partner in de installatietechniek?

Ontdek ons veelzijdige pakket aan services, diensten en mogelijkheden

vinkje_groen

Tijdbesparing

vinkje_groen

Geen zorgen over opslag

vinkje_groen

Ruime verzendtijden

vinkje_groen

Lage verzendkosten

vinkje_groen

De juiste software

Jouw gespecialiseerde logistiek partner in installatietechniek

Als je installatiemateriaal nodig hebt voor elektra, beveiliging, verwarming, koeling of ventilatie, wil je dat snel in huis hebben. Ook wil je dan een partner met ervaring en kennis van zaken. Iemand die weet waar het over gaat en die je advies kan geven. Maar vooral: je wil het materiaal in huis hebben vóórdat je aan de klus begint. Lekker vroeg, en met de garantie dat het bestelproces strak is georganiseerd. Zodat jij altijd weet wat je krijgt en wanneer je het krijgt. Bovendien wil je een flexibele partner, voor als jouw wensen of eisen in de toekomst veranderen.

Koninklijke Oosterberg helpt je graag met fulfilment, warehousing en technisch advies. Daarnaast zijn wij elektrotechnische groothandel voor fabrikanten, distributeurs en toeleverende bedrijven.

ONTDEK ONZE LOGISTIEKE DIENSTEN

robot_picking

ROBOTPICKING

Orderverwerking met robotpicking: het orderpickingsysteem van Oosterberg.

robot_picking

VERPAKKEN

Shopservices van Oosterberg: snel en duurzaam op maat verpakken.

robot_picking

OPSLAG

Opslagruimte in heel Nederland: Goederenopslag bij 21 locaties van Oosterberg.

robot_picking

VOORRAADBEHEER

Voorraadbeheer van Oosterberg: Nooit meer overtollige voorraad.

robot_picking

TRANSPORT

Transport van Oosterberg: bestellingen uit jouw webwinkel snel vervoerd.

robot_picking

MULTI CHANNEL LEVERINGEN

Het voordeel van de multi-channel leveringen van Oosterberg

Doe de BehoefteCheck

Jouw producten geleverd, voordat de werkdag begint. Is dat de service die je zoekt?

Installatiemateriaal wil je in huis hebben, voordat je aan de klus begint. Bestellingen zijn daarom de volgende ochtend vanaf 7.00u bij één van onze afhaalbalies af te halen, of vanaf 8.00u bij een PostNL pakketpunt. Natuurlijk leveren we ook gewoon op locatie.

Speciale afmetingen, grote B2B-zendingen én consumentenorders via één partner

Wij hebben het transport van materialen aan onze B2B-klanten in het hele land volledig in eigen beheer. Het verwerken van speciale afmetingen is daarbij geen enkel probleem. Voor leveringen aan consumenten is PostNL onze partner.

 

Wij helpen jou groeien!

Je zoekt de beste kwaliteit en een zeer breed serviceaanbod. Nu, maar ook als je wensen in de toekomst veranderen. Dan zit je helemaal goed bij Oosterberg. Geautomatiseerde orderpicking van kleingoed en een schat aan ervaring in de handling van grootgoed garanderen de beste service voor jou. Bestellen gaat makkelijk en snel via geavanceerde webshop plugins. Kortom: perfecte aansluiting op IT-technisch vlak, tegen zeer lage investeringskosten.

Foto-1

Thuis in installatietechniek

Zakendoen met Koninklijke Oosterberg, betekent zakendoen met een succesvolle dienstverlener in de installatietechniek. Als ervaren partij in deze specifieke markt kennen wij de branche, jouw product én je klant. We spreken jouw taal en weten wat jij nodig hebt. Of het nu gaat om bijzondere afmetingen, bepaalde kwaliteitseisen of een specifieke levering: wij zijn jouw meedenkende partner. Onze koninklijke status in installatietechniek danken wij aan jarenlange ervaring.

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Heb je een vraag en wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier of tijdens kantooruren op telefoonnummer 085 019 2560.

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Veel gestelde vragen

Hoe kan ik bestellen?

Bestellen doe je makkelijk en snel via geavanceerde webshop plug-ins die wij gemakkelijk voor je verzorgen. Kortom: perfecte aansluiting op IT-technisch vlak, tegen zeer lage investeringskosten.

Wat is de levertijd?

Je wilt jouw installatiemateriaal graag in huis hebben vóór je aan de klus begint. Bestellingen zijn daarom de volgende ochtend vanaf 7.00u bij één van onze afhaalbalies af te halen, of vanaf 8.00u bij een PostNL pakketpunt. Natuurlijk leveren we ook gewoon op locatie.

Wie levert de bestelling af?

Met onze vrachtwagens leveren we aan B2B-klanten in het hele land. Leveringen aan consumenten worden verzorgd door PostNL.

Wie kan bij Oosterberg bestellen?

Wij werken voor technische bedrijven met heel specifieke behoeften richting B2B of consument. Vaak moet de eindklant het product nog installeren of monteren. Enige technische kennis is daarbij vereist.