Whitepaper: Hoe het uitbesteden van fulfilment kan leiden tot meer omzet. 

Lengtetransport

 

Alles tot 6 meter lang, probleemloos bezorgd

Of je nou je producten bij ons in voorraad hebt of dat wij de fulfilment of warehousing voor je doen, het formaat is in ieder geval nooit een probleem. Wij transporteren elke dag vele materialen en producten, overdag en ‘s nachts. In pakketjes, op pallets, maar ook in speciaal lengtetransport voor de afwijkende formaten.

 

Wat kunnen wij met lengtetransport?

Via lengtetransport bezorgen wij bijvoorbeeld rails, buizen en armaturen. Materialen tot 6 m lengte kunnen wij probleemloos vervoeren. Maar wij bezorgen ook andere producten met afwijkende maten, zoals surfplanken, zonnepanelen of kabelrollen. Producten die niet standaard op een pallet passen, maar wel in een vrachtwagen. Elke dag rijden wij speciale lengteroutes door het hele land. We brengen dan materialen met afwijkende afmetingen vanuit onze logistieke thuishaven in Apeldoorn naar jouw locatie of naar een afhaallocatie waar je het op kan halen. Net zo makkelijk!

 

Lengtetransport via Oosterberg

1 Tot 6 meter lang
2 Ook producten met afwijkende maten zoals zonnepanelen of kabelrollen
3 Levering op locatie of afhalen bij een afhaalpunt
4 30 afhaalpunten nabij snelwegen
Foto-1

Daarom lengtetransport via Oosterberg

Oosterberg heeft haar eigen duurzame wagenpark. Wij leveren alle bestellingen altijd op de afgesproken tijd af. Op locatie of op een van onze 30 afhaalbalies door het hele land. Wij transporteren elke dag duizenden pakketjes, maar ook pallets en goederen met afwijkende afmetingen. Gewoon overdag of via nachtdistributie. Bij ons geldt altijd: voor 19 uur besteld is voor 7 uur in huis. Zo heb jij altijd je materialen in huis, voordat je aan de klus begint

Wist jij dat? 

afhaalbalies

Je bij de verschillende vestigingen van Oosterberg al vanaf 07:00 uur ‘s ochtends producten kan afhalen zodat er geen kostbare tijd meer verloren gaat?

Gaan jouw klanten vroeg op pad? Wij hebben een landelijk netwerk met twintig servicemagazijnen waar je jouw pakketjes, bestellingen van afwijkende formaten en pallets kunt laten opslaan en bezorgen. Zo kunnen jouw klanten deze al vanaf 7 uur afhalen en retourneren. Een inefficiënt logistiek proces wordt zo een stuk efficiënter.

transport

Wij een eigen transportnetwerk hebben, waarmee we ons richten op verschillende maatvoeringen.

Oosterberg beschikt over een eigen transportnetwerk, waarmee we ons richten op verschillende maatvoeringen – van één enkele pallet tot lengtegoed. Daarnaast werken we met een partner voor grotere zendingen. Hierdoor kun je met al deze behoeften bij ons terecht.

robot-picking

Je door inzet van ons intelligente robot picksysteem de kans op slechte reviews flink verkleint.

Niks is zo erg als een slechte review. Dankzij ons geautomatiseerde orderpicking-systeem met een slimme robot, wordt kleingoed snel en efficiënt uit het magazijn gehaald, slim verpakt en verzorgd. Dit zorgt voor een snelle orderverwerking, snelle levertijden (levering de volgende dag) en late cut-offtijden voor jouw klanten. Dit verkleint de kans op fouten en dus op slechte reviews.

Icoon-Webshop-koppelingen

We diverse plug-in-mogelijkheden beschikbaar hebben voor het koppelen van jouw webshop.

Voor de platforms Lightspeed, Bol.com, WooCommerce en Shopify ontwikkelden wij een plug-in waarmee je direct, zonder verdere ontwikkelkosten, aan de slag kunt. We ondersteunen ook de platforms Shopify en Magento.

magento_logo
bolcom_logo
shopify-logo
lightspeed-logo
woocommerce-logo

Doe de BehoefteCheck

vinkje_groen

Tijdbesparing

vinkje_groen

Geen zorgen over opslag

vinkje_groen

Ruime verzendtijden

vinkje_groen

Lage verzendkosten

vinkje_groen

De juiste software

Edwin-1

Geïnteresseerd in de mogelijkheden?

Neem contact met ons op

Heb je een vraag en wil je meer informatie over onze diensten? Neem dan contact op met onze klantenservice via het contactformulier of tijdens kantooruren op telefoonnummer 0553695555.