Whitepaper: Hoe het uitbesteden van fulfilment kan leiden tot meer omzet. 

Hoe het uitbesteden van fulfilment kan leiden tot een hogere omzet

Leer er alles over in ons kennisevent

label_kennisevent

Als je denkt aan het uitbesteden van fulfilment, denk je waarschijnlijk als eerst aan de kosten die dit met zich meebrengt. Maar wat als wij je vertellen dat het uitbesteden van fulfilment kan leiden tot een hogere omzet? En dan hebben we het nog niet gehad over de voordelen die de klant ervan ondervindt. Jouw klant.

Wel is fulfilment een grote stap waar veel bij komt kijken. Wil je de logistiek van jouw onderneming dus uitbesteden, dan moet je je dus goed inlezen. Maar waar begin je? Er zijn immers veel verschillende aanbieders waardoor je door de bomen het bos misschien niet meer ziet. Juist daarom organiseren wij een kennisevent voor het uitbesteden van fulfilment. Volledig gratis en bovendien 100% vrijblijvend.

Op deze manier vergaar je informatie over fulfilment, kan je direct in de keuken kijken en al jouw vragen stellen. Iets voor jou? Je bent van harte welkom om ons event bij te wonen op onze locatie in Apeldoorn. De datum zullen we snel bekend maken!

Schrijf je alvast in!

Deelname is volledig gratis

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

De datum maken wij zo spoedig mogelijk bekend.

oosterberg-foto02_w1700_h936_1

Programma

Tijdens ons kennisevent zullen wij je een zo goed mogelijk beeld geven van wat fulfilment voor jouw organisatie kan betekenen. We vertellen je hoe dit in zijn werk gaat, wat de voordelen voor jou zijn en wat het financieel kan betekenen. Bovendien is er ruimte voor al jouw vragen en zullen we gezamenlijk genieten van een heerlijke lunch.

blurb_icon

Jouw groeimogelijkheden door het uitbesteden van je logistiek

blurb_icon

Een doolhof aan dienstverleners: zó selecteer je de beste dienstverlener voor jou

blurb_icon

De relatie tussen automatisering en goede klantreviews

blurb_icon

Een kijkje achter de schermen: maak kennis met robotsystemen tijdens de Oosterberg Magazijn tour

Edwin_Clijssen

Maak kennis met Edwin Clijsen

Tijdens ons kennisevent zal je worden toegesproken door Edwin Clijsen. Sinds 2016 is hij Logistiek Adviseur bij Oosterberg. Hij weet dus alle ins en outs over logistiek, fulfilment, magazijnopslag en klanttevredenheid. Over de logistieke operatie van Oosterberg zal hij tijdens het event alles vertellen. Dit zal hij tevens doen aan de hand van praktijkvoorbeelden. Na afloop is er alle ruimte om vragen te stellen.

Edwin_Clijssen

Over Koninklijke Oosterberg

Je kent ons misschien als de vriendelijkste groothandel van Nederland. Koninklijke Oosterberg is al ruim 127 jaar succesvol en we groeien nog steeds. Inmiddels staat de teller van ons familiebedrijf op ruim 350 medewerkers, hebben we een hypermodern distributiecentrum in Apeldoorn en 20 vestigingen verspreid over heel Nederland. En we stellen onze kennis en ervaring graag in dienst van anderen. Zo ontzorgen we je optimaal met onze logistieke totaaloplossingen. 24 uur per dag, 7 dagen per week.

sfeerbeeld_1
sfeerbeeld_2
sfeerbeeld_3

Interesse? Schrijf je alvast vrijblijvend in

Na inschrijving of deelname aan het event zit je nergens aan vast. De datum zullen we zo snel mogelijk bekend maken. Het event is volledig gratis.

[vfb id=4]